SZÖRF OKTATÁS kupon kuponvilág szörftábor kupon | sup bérlés,sup Balaton

szörf oktatás kupon

szörf oktatás kupon

SZÖRFTÁBOR a legendás Szicília napfényes szigetén

2015. november 28. - szörf kupon

Szörftábor túráink leendő helyszíneit keresve több külföldi szeles színtér leírását is átolvassuk

Indulás előtt érdemes mindig alaposan tájékozódni, mi is ezt tesszük

Szicília nyáron a kite - és szörftáborok megfelelő helyszíne lehet

Ismerkedjünk meg közelebbről a lehetséges uticéljainkkal :

Átlaghömérséklet
hónap levegö víz
május 23 "c 18°C
júniu~ 26 "c 22 "c
július 30 "c 2~ OC
augusztus 300c 2~ oC
szeptember 27 "c 2+ OC
ut:ptember 2+ "c 22 "c

Földrajzi adatok ,táborhely, kemping

 

Szicília Olaszország, s egyben a Földközi tenger legnagyobb surf szigete, az olasz szárazföldtől a Mes­ ~inui-5zoros vélasztja el, ami helyenként mindössze 3 km széles. A szigetet kb. S millióan lakják, fővárosa Palermo kb. l millió lakossal. A háromszög alakú szigetet északról a Tirrén-tenger, délről a Földközi­ tenger,windsurf, keletről pedig a Jón-tenqer határolja. Szirília tóvobdya Afrlkától140 km, a szigeten található Európa legmagasabb, ma is működő vulkánja, az Etna (3370 rn). A környező kis szigeteken több ma is működő vulkán található (Stromboli, Vulcano). Szicília geológiailag ma is rendkívül aktív. A <7ig •• t Idluyatólt a gyonyörü természettel, varázslatos strandjaival, kristálytiszta türkiz tengerrel és törté­ nelmi nevezetességeivel csalogatja. Uralkodtak itt föníciaiak, görögök, karthágóiak, rómaiak, norman­ nok, Habsburgok, mindenki hagyott ittval"milyen építészeti emléket Ennek köszönhetően az ide látogatók megcsodálhatják a templomokat, szfn­ házakat, csatornarendszereket, antik palotákat, szobrokat.

(atonio 

testmozgás, mozgás, edzés szörf szörftábor Szicília

 

400 ezer lakosú nagyváros, amely Palermo után a második legnagyobb város a szigeten. A történelem során az Etna közelsége miatt több alkalommal l'legsemmisült. A turistáknak ez a leqélénkebb,

legforgalmasabb és legvonzóbb nagyváros, char­ terjáratunk is ide közlekedik.

Giardini Naxos-Letoi;tnni-F'ont:me Bioneh" Giardini Naxos és Letoianni turista- központok, melyek elsősorban gyönyörű homokos-kavicsos partok miatt kedveltek. Naxos történelmi múltja is jelentős, hiszen itt volt az első görög kolónia Szicília szioetén. I ptoianni alig pár kilor"~lerre északra található az ókoriTaormina várostól, amely a teljesen épen maradt ókori színházáról nevezetes. p:: terület ~ele van éttermekkel, kávézókkal, nyüzsgő éjszaka: elettel. Fontane Bianche turista központ, mely nevét a közelében találhotó éUt:~v(z(J for­ rásokról és a fehér sziklafalakról kapta. A fehér homokos part és a kristálytiszta tengervíz a karibi térség tengerpart jaival vetekszik.

Syracusaszorf_tabor_szorftabor.JPG

Egykor a Földközi-tenger egyik legnagyobb városa volt félmillió lakossal, ma kb. 120 ezren élnek itt. Látnivalói: Apolló kolostora, székesegyház, görög színház és a "Dionüszosz füle" nevű 65 méter hosszú baríano, Látnivalói Pvpnt •• több szézczer lótogalúl vonzanak.

HASZNOS INFORMÁCIÓK szörf

Beutazási feltételek

Mdyydr állampolgároknak a beutazáshoz érvényes útlevél vagy új típusú kártyás személyi igazolvány szükséges, amely a vissza úttól számítva még 6 hónapig érvényes.

Repülé,i idő: Buuapeströl kb. 1,5-2 óra. Poggyászsúlyhatár: 32 kg/fő

Hivatalos nyelv

Olasz, de idegenforgalmi központokban beszélnek anO"lul és németül.

S"dllás Információk

A megadott kategóriák a helyi hivatalos besoro­ lást jelentik, me ly azonos az általában elfogadott normákkal. Minden szállodánál szerepel irodánk értékelése is, me ly a magyarországi nnrm"kn"k Illegfelel.

Fakultatív kirándulások 

Ez a szolgáltatás a helyi utazási iroda szervezé­ se, ezért a kirándulással kapcsolatos bármilyen rekloméÍciúl kizárÓlag a tartozkodás helyén lehet elintézni. Hazatérés után a fakultatív kirándulások­ kai kapcsolatos reklamációt irodánk nem tud elfo­ gadni. Javasoljuk, hogyakirándulásoka aKartago Tours képviselöjénél vásárolják meq.

A helyszínen választható kirándulások:

• Lipari szigetek: Lipari ésVulcano, egésznapos kirándulás - F: 70 €!fö, Gy*: 35 €!fö

• Syracusa, egésznapos kirándulás­ F: 70 «/fő, Gy": 3S ~/rö

• Etna, egésznapos kirándulás­ F: 79 €!fö, Gy*: 40 <!fö

• Palermo, Monreale és cefalu, egésznapos

kirándulás - F: 90 <!fÖl Gy*: 45 €!fö

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfoktataskupon.blog.hu/api/trackback/id/tr298122162
süti beállítások módosítása