SZÖRF OKTATÁS kupon kuponvilág szörftábor kupon | sup bérlés,sup Balaton

szörf oktatás kupon

szörf oktatás kupon

A facebook kinyírja a kuponoldalakat

2015. december 05. - szörf kupon

Néhány éve még hatalmas siker volt a kuponoldalak elterjedése és növekedése.Rengeteg kupon webshopot hoztak létre , gombamód szaporodtak el az ilyen vállalkozások. Itt tényleges termelői tevékenység nem folyik,hisz a szolgáltató és vevő közé furakodnak be jelentős jutalékokat lehúzva ,valódi értékteremtő munka nélkül.Szerencsére ma már a facebook közeli tervei között szerepel - vagy már működik is talán,hogy pár kattintással ugyanez megvalósítható még ha nem is ingyen,de semmiképpen sem 30%-os árréssel dolgozva. 
szorf_oktatas_kupon.JPG

Köszönjük Mártának a hozzászólást,érdekesnek találtuk ezért mi is kitettük ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfoktataskupon.blog.hu/api/trackback/id/tr978141984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZÖRFTÁBOR REMEK · http://szorftabor.org 2015.12.07. 19:36:21

Igen, például szörf oktatás kupon most is fent a Bónuszbrigád oldalán és nem tudnak eladni belőle egy darabot sem. Csak mondanék egy titkot : az a pár darab is amire odaírták hogy X eladott kupon, kamu. Saját maguk vették meg, pszichológia taktika a vásárlás generálásra.

szörf kupon · http://szorftanfolyam.blog.hu/ 2016.11.05. 07:24:58

@SZÖRFTÁBOR REMEK: szörf kupon : Ez köztudott, a kuponcégek évek óta saját maguk veszik meg a saját kuponjaik felét vagy kétharmadát azért,hogy népszerűnek tűnjenek a szinte eladhatatlan kuponjaik.
süti beállítások módosítása