SZÖRF OKTATÁS kupon kuponvilág szörftábor kupon | sup bérlés,sup Balaton

szörf oktatás kupon

Szörf kupon,Szörf oktatás Kupon,szörf voucher,sup kupon

2017. június 06. - szörf kupon

Ezt a kuponos oldalakat ismertető blog egyre olvasottabb ami a statisztikákból látható, egyre többen döbbennek rá a valóságra : a kuponok akár szörf,sup,kite vagy más sport nem olcsóbbak hanem drágábbak mivel egy olyan trükköt alkalmaznak ezek a szolgáltatók amire az átlagfelhasználó nem jön rögtön rá és gyorsan megveszi.Akinek pedig számít ,hogy milyen ajándékot vásárol szeretteinek és nem szeretné néhány kattintással minél hamarabb letudni hanem kicsit utánaolvas akkor láthatja hogy egy hatalmas átverés áldozata lenne ezért nem veszi meg és nem ad ilyen ajándákot senkinek.Az ez alatt lévő írásban leírtuk a szomorú valóságot a saját tapasztalataink alapján amire konkrét írásos email bizonyétikaink is vannak,akit érdekel a trükk lényege lentebb el tudja olvasni.szorf_kupon_1.jpg

Szörf kupon | A közvetítős Kuponok és Bónuszok hátrányai

Valóban lehet 70-75%-al olcsóbb ugyanaz? Sajnos nem. Még nem vettél ajándékba szörf - sup - vagy kite bónuszt vagy kupont? Ha ezt elolvasod akkor ezután sem fogsz.Az átverések ideje lassan lejár.Ne verjük át szeretteinket hamis ajándékokkal!

Szerencsére ma már egyre többen ismerik fel azt a tényt,hogy szörf kupont vagy egyéb sport kupont vásárolni sem a vásárlónak sem pedig a szolgáltatónak nem kedvező és kizárólag a közvetítő jár jól.szorf_kupon_sup_kupon.jpg

 szorf_kupon_szorf_oktatas_kupon.jpg

Miért nem jó a vevőnek sem ha olcsóbban jut hozzá?

Azért ,mert valójában nem olcsóbb,csak látszatra az :

A szolgáltató a közvetítőkön keresztül vásárolt kuponos vendégeknek valójában kissé más szolgáltatást nyújt  hiszen kompenzálnia kell veszteséget : Eleve 50% körüli kedvezményt adnak az árból majd pedig a közvetítő szintén levesz belőle 30-35 %-ot.Így nagyjából 20% marad a szolgáltatónál de ezt kompenzálni is fogja trükkösen :Hatalmas csoportokba történik az oktatás így akár 8-15 tanuló is részt vehet az oktatáson 1 vagy 2 oktatóval...ennek hatásfoka sejthető...

Így valójában nem vásároltuk meg olcsóbban az adott szolgáltatást,hanem az eredetileg tervezett 2-3fő/oktató felállást eladták féláron szörf kupon formájában dupla vagy tripla annyi résztvevővel (sőt még több) és ezzel arányosan csökkenő hatásfokkal.

 Így végülis nem jutottunk semmilyen kedvezményhez,csak a csoportlétszám növelésével csökkent az ár.De ez kuponok nélkül is pont így történik,a nagycsoportos oktatás mindig jóval olcsóbb mint az 1-2fő/oktató hatékony felállás.

Mindenki sejtheti,hogy ha a szolgáltató az eredi árnak csak a 20-25%-át kapja meg akkor nem pont ugyanazt fogja nyújtani mint amit normál áron adna.A közvetítők oldalai szerint pont ugyanazt adja,de a valóságban nem.Ellenőrzés pedig nincs. Valójában nem árcsökkentés történik az ilyen akciók során,hanem jól megfogalmazva olcsóbban kínálunk kisebb értékű szolgáltatást.

A trükk lényege röviden : ha vásárol valaki  egy szörf oktatás kupont 50 % kedvezménnyel szorf_kupon_szorf_voucher_szorf_oktatas_kupon_bonusz.jpgakkor az adott szolgáltatást valójában ugyanolyan áron,sőt néhány esetben tudaltlanul 50% -al drágábban vásárolta meg. Hogy miért ? A képlet egyszerű : Tegyük fel 1 óra szörf oktatás 2 fő részére 5 ezer forint. Ezt leakciózzák félárra,azaz 2500 forintra majd betesznek 8-10 fős csoportba  1oktatóval ahol a ténylegesen fizetendő ár 1500-2000 forint körül lenne a valódi áron.Tehát végső soron nem nyerünk a kuponnal hanem ráfizetünk. A vendég is és a szolgáltató is ráfizet,de különösképp a vendég.A közvetítő pedig különösen jól jár mivel semmilyen érdemleges tevékenységet/munkát nem végzett,néhány kattintás = bevétel. Reméljük minél többen rájönnek erre a trükkre és minden egyes forintot a valódi sportolási lehetőségre fordítják nem pedig a közvetítők érdem nélküli tevékenységére.

Trükk Number 2. :    (átéltük) A kupon-bónusz stb akárminek nevezett oldalon az eladott kuponoknál megjelenő szám hamis ! A hátralévő idő az akció lejártáig szintén hamis !Tehát ha azt írták ki,hogy eddig 68 vásárló vett ebből a kuponból akkor az a valóságban általában 10,a többit a cég saját maga 'vette meg' mivel a nagyobb számok jobban vásárlásra ösztönzik a gyanútlan vásárlót.Ha az akció lejártáig azt írják ki hogy 3 nap,akkor az a valóságban 1hónap lesz és a lejárat után ezt a kamuszöveget olvashatjuk még hetekig : '' A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az akciót meghosszabbítottuk!'' - A naiv vásárló aki épp az oldalra téved pedig néha elhiszi hogy sietni kell a vásárlással mert mindjárt lejár.Valójában se nem jár le sem pedig nincs rajta semmiféle kedvezmény,egyszerűen egy olcsóbb szolgáltatást vesz olcsóbban. Ezeken a pszichés trükkökön alapul az egész kuponbónuszstb. biznisz.szorf_voucher_szorf_kupon.jpg

Akik a vásárlás előtt 1-2 percet rászánnak arra,hogy az esetleg  ajándékba vásárolt kupon minőségéről is meggyőződjenek és utánakaresnek,azok általában hamar rábukkannak erre az oldalra mivel nagyjából a google 1. helyén szerepel a szörf kupon és szinonimái keresésre és még a ' megvásárolom' gomb megnyomása előtt el tudják olvasni a trükk lényegét majd ennek a tudásnak a birtokában dönthetnek még mindig úgy,hogy a kuponos megoldást választják, de legalább már tudni fogják hogyan működik ez az egész kupon-bónusz-akció stb. bárhogyan is nevezik biznisz.

Akik úgy vásárolnak ajándékot,hogy minél hamarabb le akarják tudni 1-2 kattintással és gyors fizetéssel...belőlük élnek a kuponcégek.

Olcsó húsnak híg a leve?

 

Sajnos az ! Olyan ez mint az olcsó virsil 199ft/kg. Ha nem szeretnénk tudni hogy miből készült csak az a lényeg hogy ezt is virslinek hívjáj akkor van lehetőség  a megvásárlásra : az olcsóbb kuponra amit ajándékba adunk is az lesz írva hogy 'szörf vagy kite sup oktatás vagy bérlés' stb. a lényeg ugyanaz : nem jutottunk olcsóbb virslihez hanem egy 'virslinek'  nevezett alacsonyabb kategóriájú terméket vásároltunk : olyan olcsó nagyrészt hulladékanyagokból készült virslik is  kaphatók amit a kutyák és a macskák egyszerűen nem hajlandóak megenni. A kupon és bónusz akciónak nevezett szolgáltatások is hasonlóak : nem olcsóbb, hanem az eredetileg tervezett 1 oktató / 2 tanuló szolgáltatást ' álleárazzuk' és az 1 oktató / 12 tanuló felállásban értékesítjük ami abszolút hatástalan pénzkidobás.így nem jutottunk semmilyen akciós szolgáltatáshoz hanem ráfizettünk.Látott már valaki a KUPON és BÓNUSZ oldalakon olyan leírást hogy 1 oktató / 2 tanuló  a felállás? NEM,mivel a  a valóságban a sokszorosa és ez a trükk lényege.A közvetítő jól jár a munkának nem nevezhető tevékenységével a többiek pedig rosszul.

 Mi is a léjogosultsága ezeknek  a kupon-bónusz cégenek valójában? Végeznek-e érdemi tevékenységet?  A vásárló nem jár jobban mert ez egy trükk amit már leírtunk fentebb, azért nem jár jól sem mert mert nem azt kapja amire gondolt : egy Skoda áráért vesz egy Mercit ami valójában egy Merci emblémájával ellátott Skoda. Hoppá. Akinek ez még nem esett le az továbbra is ' hű de jól jártam hogy ezt az akciót kifogtam' bűvkörében marad, a többiek pedig tudják  a szomorú valóságot. Tehát ha 'hűdejó' kinézetű kupont vásárolsz akkor magadat és a szolgáltatót károsítod, a közvetítőt pedig érdemi munka nélkül gazdagítod.Szomorú hogy a piacon tevékenykednek és rengetegen bedőlnek nekik,dehát a a profitszerzés nagy úr.

  

szorf_kupon.jpg

Szörf oktatás Voucher Kupon Bónusz Élmény stb. mind ugyanaz

Szörf oktatás Voucher / Kupon a Balatonon 2X2 óra

 

14 400 Ft

Az élmény 2017. 05. 01. és 2017. 010. 01. között használható fel.

Az élmény helyszíne:
Balatonvilágos, Aligai út 1.
A Magyar Windsurf Akadémia támogatásával.

2017-ben is a vízisport Voucher és Kupon jutalékok (30% !) a vendégek zsebében marad és sportolásra fordítható !

szorf_oktatas_voucher_kupon.jpg

Windsurf / Szörf - SUP > JOKER kupon 2016

A Joker kupon bevált

Szörfözd le a 30% jutalékot !

2016-ban már a szörf és SUP akciók mindenféle kuponozás-kódküldözgetés-nyomtatás nélkül is működnek,ráadásul a kuponcégek 30%-os jutaléka a vendégekhez kerül : +30%  szörfözési illetve SUPpolási lehetőséget biztosítunk,minden kuponos akciós ajánlatot teljesíteni tudunk ráadásul 30%-os jutalék megtakarítás leszörfözhető vagy SUP bérlésre szintén felhasználható. Miért adnánk ezt az összeget közvetítő cégeknek? Használjuk inkább ezt is sportolásra !

A JOKER kupon mindent visz

 SUP - WINDSURF / SZörf bérés -oktatás - kölcsönzés ?

Balaton - Velencei tó szörf és SUP kuponok ?

A Joker kupon mindet helyettesíti

szorf_oktatas_kupon_es_sup_berles.png

Máshol hirdetik? Nem gond. Mi is teljesítjük + 30% = a vendégek jobban járnak.

 

 

 

 

Szörf oktatás Kupon Bónusz Ajándék

A szörf oktatás és SUP bérlés bónuszok és kuponok kora már lejárt,az akciós ajánlatok közvetlenül megvásárolhatók az adott szolgáltatóktól,közvetítőkre egyáltalán nincs manapság már szükség.
szorf_oktatas.png

 

 

szörf oktatás kapcsolódó keresései
szörf oktatás siófok
szörf oktatás balatonfüred
szörf oktatás velencei tó
szörf oktatás kupon
szörf oktatás balatonaliga
kite kitesurf oktatás
szörf alapok
szörf trapéz

 

 

 

SUP berles

sup bérlés

sup-bérlés-Balaton.gif_996x457

SUP kölcsönzés,szörf és SUP akciók folyamatosan, a JOKER kupon mindet helyettesíti.

A SUP egy olcsó és egyszerű sport, külföldön sok helyen a szörf kölcsönzők a vendégeiknek akik pár napos szörf bérletet vesznek a SUP használatot térítésmentesen biztosítják a szélcsendes napokon kárpótlásul. Mi is ezt a szimpatikus példát követjük, egy darab felfújható gumideszkáért nem szeretnénk külön díjat felszámolni vendégeinknek. SUP oktatásra pedig nincs szükség, nincs mit oktatni  rajta.

Tesztkereső lista megjelenítő havi intervallumra állítva :
sup berles

Paddle Florida - Multiday Paddling trips in Florida‎
Hirdetéswww.paddleflorida.org/‎
Music and food provided
EntertainmentFAQRegistrationPast Trips
Keresési eredmények
SUP Center Balaton: Stand Up Paddle - állva evezés - álló ...
www.standuppaddle.hu/
Stand up paddle (állva evezés, álló szörf ) felszerelések bérlése, oktatás, túrák, csapatépítő programok és vásárlás - SUP Center Balaton.
‎Felszerelés - ‎Shop - ‎Kölcsönző - ‎Kapcsolat
SUP bérlés - Viharsarok Vitorlás Központ Balatonföldvár
viharsarok.hu/index.php/berles/sup
SUP bérlés. SUP = Stand Up Paddle, azaz állva evezés. A deszkás sportok közül az egyik legfiatalabb, társaihoz hasonlóan Hawaii-ról terjedt el világszerte.
SUP BÉRLÉS - Sup - Termékek - Kiteline
www.kiteline.hu/kiteline/termekek/sup/sup_berles/
Termékek. Kezdőoldal » Termékek » Sup » SUP BÉRLÉS · RRD Airsup felszerelés bérlés » 12 500,-Ft. Keresés. Webshop · Kitesurf · Ernyő · Twintip kite deszka ...
Webáruház / Stand Up Paddle / SUP bérlés / - Windsurfing.hu
www.windsurfing.hu/products.php?SubSubCategory&CategoryId=9...
Webáruház / Stand Up Paddle / SUP bérlés / ... Szörf oktatás, bérlés Öszes termék. Szörf dekoráció Öszes termék. Technikai ruházat. Férfi neoprén Férfi ...
Szörf bérlés/SUP bérlés | Szörfsziget - szörf oktatás, szörf ...
www.szorfsziget.hu/szorfberles.html
Szörf bérlés/SUP bérlés. Szörfiskolánkban a kezdőktől a haladókig mindenki kitűnő minőségű felszerelést bérelhet. A Unifiber márka, a tavalyi évben felfigyelt ...
SUP bérlés 1500ft ,2016-os új SUP -ot adunk – szörf oktatás ...
szorf-iskola.hu/q/sup-berles/
Oldal lefordítása
 Értékelés: 4,4 - ‎56 értékelés - ‎269,00 USD
SUP / STANDUPPADDLE A 2016-os SUP deszka bérlés ára 1500ft/óra. sup kölcsönzés sup Balaton sup jelentése : állva evezés, álló szörf. Egyszerűen : egy ...
StandUpPaddle: SUP | Fröccs Rafting Klub
www.froccs.hu/hu/allando-programjaink/standuppaddle-sup
SUP bérlés teljes felszereléssel: 9.000 Ft vagy 30 EUR/ alakalom mely tartalmazza a lapátot és biztonsági felszerelést is (neoprén ruha, cipő, mentőmellény ...
Kölcsönzés - Szörf, windszörf, kite, kiteszörf, neoprén ...
www.surfstation.hu › Webshop
Kölcsönözhető SUP deszka · Szörf felszerelés kölcsönzés · Wakeboard felszerelés kölcsönzés · Snowboard felszerelés kölcsönzés · Kölcsönözhető kite deszka.
Sup bérlés Budapesten
supberles.hu/
Egyedi egy- és kétszemélyes sup bérlés Budapesten, órára vagy akár több napra is.
Álló szörf azaz SUP bérlés kuponos áron! | Kupon ...
sporoljvelem.hu/sup-berles-balaton-kupon-akcio-kedvezmeny-szorf
2014. jún. 25. - Álló szörf bérlése a Balaton-partján! 1 órás SUP bérlés, teljes felszereléssel, hideg víz esetén neoprén ruha bíztosítással 1.495 Ft-ért 2.990 Ft ...
Surf és vitorlás bérlés és oktatás, SUP a Balatonon
www.adlerhoteltihany.hu/.../14-surf-es-vitorlas-berles-es-oktatas-sup-a-b...
Surf és vitorlás bérlés és oktatás, SUP a Balatonon. A surf-özést már nem kell bemutatni, de a SUP valami más! Stand Up Paddle, vagyis egy óriási surf deszkán ...
Szolgáltatások - Surf Core
www.surfcore.hu/szolgaltatasok
A Stand Up Paddle (SUP) nevű vízisport a szörf egy ősi változata, ... *A bérlés ára és időtartama 1 napra vonatkozik, több napra nem osztható fel. Kivétel: 10 ...
www.kaland.sport.hu - Stand Up Paddle - SUP
www.kaland.sport.hu/hu/kalandjaink/szakagak/stand-up-paddle-sup
Stand Up Paddle - SUP, bemutató, történet, eredet, kölcsönzés, sup-os helyek Magyarországon, Állva evezés a tatai tavon, SUP Öreg tó TATA.
SUP deszka bérlés kölcsönzés Balaton Velencei tó ...
www.kitesurf-tanfolyam.hu/sup-deszka-berles-kolcsonzes-balaton-velenc...
 Értékelés: 4,6/44 - ‎A kritika szerzője: sup bérlés ... - ‎2016. ápr. 13.
sup kölcsönzés. sup bérlés balaton. sup bérlés budapest. Written by: sup bérlés velencei tó. Date Published: 04/13/2016. sup deszka bérlés. 4.6 / 44 stars.
SUP kölcsönzés bérlés - Kitesurf tanfolyam
www.ozone.hu/sup/
 Értékelés: 4,5/69 - ‎A kritika szerzője: SUP mindenkinek ...
2016. ápr. 13. - Habár a SUP a kitesurfhöz képest meglehetősen unalmas, a sok szélcsendes napot is ... SUP bérlés – SUP kölcsönzés – SUP deszka > max.
SUP berles - szörf oktatás kupon
szorfoktataskupon.blog.hu/2016/03/21/sup_berles
2016. márc. 21. - SUP kölcsönzés,szörf és SUP akciók folyamatosan, a JOKER kupon mindet helyettesíti.A SUP egy olcsó és egyszerű sport, külföldön sok ...
Kajak, windsurf, SUP, csónak bolt és kajak, windsurf és SUP ...
https://bicsurf.hu/
A BIC, Exocet, NoveNove, Challenger Sails, Avanti Sails windsurf termékek, BIC kajak, SUP, és csónak eladás, gárdonyi szörf, kajak, SUP kölcsönző.
SUP BÉRLÉS - Kitesurf oktatás
www.kitesurfoktatas.hu/sup-berles/
SUP BÉRLÉS BALATON. Tudjuk,hogy a kitesurf oktatás általában mindenkit jobban érdekel, de néha előfordul ,hogy mégsem fúj a 'beígért ' szél, ilyenkor a már ...
Club Aliga Szörf és Kite iskola - Facebook
https://www.facebook.com/aligaszorf
5starTetszik,mert van itt minden : windsurf - kitesurf - sup - és megfelelő árak + biztonság. 5-ös ! November 11 ... Windsurf - Kitesurf - SUP > Nemsokára kezdünk.
vitorlás bérlés és szörf kölcsönzés
www.wind99.com/magyar/kolcsonzes.htm
Vitorlás bérlés és szörf kölcsönzés a Balatonon. A szörf felszereléseken és vitorlás hajókon kívül kajakok és SUP kölcsönözhetőek.
Szörf oktatás / bérlés / kölcsönzés Windsurfing Lessons ...
www.windsurf-iskola.hu/szorfoktatas_velencei-to.html
Szörfoktatás, -bérlés, -tárolás és SUP a Velencei-tavon! A Surf Core Szörfbázis immár 4. éve várja az érdeklődőket és a szörfözésben tovább fejlődni vágyókat ...
SUP | miro-sailing.com
https://miro-sailing.com/hu/sup-2
SUP bérlés. A Miro Vitorlásiskolában Bic Sport SUP deszkák bérelhetők. Flottánkból gyermekeknek BIC Duratec 8'4-t, felnőtteknek a 9'4-t, 9'10-t, 10'4-t és 11'4-t ...
Napi belépő strandunkra, uszoda és wellness használattal
clubtihany.hu/arak/egyeb-arak
Squash pálya és eszköz bérlés, fedett tenisz pálya és eszközbérlés, tekepálya, ... vizibicikli, kenu, kajak, surfdeszka, SUP, vitorlásbérlés, surf-, SUP-, vitorlás ...
SUP kölcsönzés | WASSERSTART SPORTKÖR
www.wasserstart.hu/sup-kolcsonzes
SUP kölcsönzés. bic_sup. BIC SUP 11′ polietilén (merev) deszka. 51AI9TLvxrL._SX522_. Bestway Airsup felfújható SUP deszka. Mojo_airsup_design_final (1).
Tisza tó vízisport Abádszalók
www.tiszatovizisportszer.hu/
Tisza tó vízisport Abádszalók. Minőségi kikapcsolódás akár az egész családnak! Jet ski bérlés, csónakázás akár osztálykirándulásra is alkalmas programok.
SUP - Kitesurf a Balatonon
kitesurf-balaton.hu/sup/
 Értékelés: 4,4/27 - ‎A kritika szerzője: SUP Balaton
2016. ápr. 13. - SUP kölcsönzés / bérlés / deszka / Balaton / stand up paddle. A kitesurfösök általában nem igazán szeretnek ' SUPpolni ' – valljuk be egy ...
Air Sup kölcsönzés A világot már meghódította a ...
butikrooms.com/programok
Válogasson kedvére a számtalan extrém vizisportlehetőségeink közül! Tegye próbára tudását!
SUPport - SUPyoga & SUPfitness, Hungary – Heyevent.com
heyevent.com/venue/gwx5riszvykfca
"Stand Up Paddle", azaz állószörf központ Siófokon: SUP bérlés, csoportos túrák, SUPyoga és SUPfitness, vegetáriánus bistro és közösségi strand. Nemzetközi ...
TÖBB SPORT - RYB Sport Club - Recharge Your Batteries ...
www.rybsport.com/?tobb-sport,4
Minden izmunkat megmozgatja a deszkán való folyamatos egyensúlyozás és az evezés, miközben élvezhetjük a természet szépségét! SUP bérlés / tanfolyam itt ...
Szörfiskolák
www.mwa.hu/szorfiskolak/
 Értékelés: 4,3 - ‎37 értékelés
szörfoktatás. Kategóriák : – szörf kölcsönzés. -szörf oktatás. -Sup bérlés. -szörf versenyek. -szörftábor turnusok. -kitesurf tanítás. -szörf felszerelés minősége.
[PDF]tájékoztatás a sup-air termékekkel kapcsolatban (gyik ...
www.supair-lux.hu/doku/SAL_Q&A_0905.pdf
TÁJÉKOZTATÁS A SUP-AIR TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN .... Bérlés esetén a karbantartás Budapest területén belül ingyenes, a fővároson kívül a ...
Hírek & Programok
www.gosurf.hu/
Sziasztok! Ha egy kis Stand Up-oláshoz, vagy netán egy hosszabb nádkerülő SUP túrához lenne kedvetek, gyertek be hozzánk a GOsurf-höz! Vannak kitűnő ...
Hi-Surf: főoldal
hi-surf.com/
140px sup merev deszkak · Felfújható deszkák · 140px sup felfujhato deszkak. Evezők · 140px sup evezok · Neoprének · Szárazruhák · Félszáraz ruhák · Rövid ...
11 ok, amiért ki kell próbálnod a SUP-ot - kajak.hu
www.kajak.hu/hirek/szabadido/2259
2015. aug. 26. - Bár imádjuk szeretett sportágunkat, a kajak-kenut, szeretnénk azonban, ha idehaza is minél több ember ismerkedhetne meg a vízi sportok ...
Tengerikajak maraton a Balatonon - Seakayaking.hu
seakayaking.hu/balaton-maraton
2015. aug. 29. - Táv: 42-23-12-7 km /7 km csak SUP és gyerek táv/ Eredményhírdetés: délután 4-5 óra között a verseny napján. Versenyiroda: Nyitvatartás ...
[PDF]itt
neckermannallee.hu/.../Feldobox-ENERGIA-elmenykatalogus-2015-201...
2012. júl. 24. - 70/770-0025. A program: 15 perc jetski bérlés VAgy Családi kalandpark ..... A program: 2,5 óra vizibicikli kölcsönzés VAgy 4,5 óra SUP bérlés.
szörf kölcsönzés Archívum - Kitesurf oktatás > Balatoni ...
www.kitesurfcenter.hu/tag/szorf-kolcsonzes/
2013. okt. 18. - A szörf kölcsönzés a Balatonon 1500ft A trainer vagy gyakorló kite ernyő kölcsönzése szintén 1500ft A Szörf és Kite Iskola windsurf és kitesurf ...
Szörf kölcsönzés - Kitesurf oktatás > Balatoni Kitesurf Iskola
www.kitesurfcenter.hu/szorf-kolcsonzes/szorf-kolcsonzes/
2013. okt. 18. - A szörf kölcsönzés a Balatonon 1500ft. A trainer vagy gyakorló kite ernyő kölcsönzése szintén 1500ft. A Szörf és Kite Iskola windsurf és kitesurf ...
Fürdőzés és vízi sportok Burgenlandban - Mozgásvilág.hu
www.mozgasvilag.hu/uszas/hirek/oruletes-vizi-sportok-burgenlandban
2015. júl. 6. - Az idei nyár nagy slágere Burgenlandban is a SUP, azaz a Stand Up Paddling! ... strandröpi, vitorlás- és szörf iskola, csónak bérlési lehetőség.
Srí Lanka 2016. január 24.-február 3. | Surf.hu – SUP
www.surf.hu/sri-lanka-2016-januar-24-februar-3/
2015. nov. 23. - A SUP-deszkák bérlése kaucióköteles! A kaució nagysága a bérelt deszkától függ, ennek részleteit a Supline csapatával egyeztethetitek.
Sup Boards Direktverkauf‎
Hirdetéswww.sup-monsters.eu/‎
StandUp Paddle Board aus Österreich Qualitätsboards + Top Paddel ab 559
sup berles kapcsolódó keresései
sup deszka eladó
sup ár
használt sup deszka
sup balaton
sup bérlés budapest
stand up paddle eladó
stand up paddle board eladó
sup jóga

Bye-Bye Kuponok ! Anélkül is megy.

Egy jó hír a Vendégeknek és egy kevésbé jó hír a kuponoldalaknak : Folyamatos kupon - bónusz- akció stb. ki hogy nevezi -  nincsenek kódok , nincs előzetes fizetés,majd betegség stb. esetén a kupon elvesztése......és a számtalan nyűg ami a kuponozással jár. Rögtön kuponárakat alkalmazunk közvetítés nélkül.

Mire érdemes figyelni szörf kupon vásárlásnál?

HA szörf vagy windsurf kupont vásárolunk,az első tényező amire figyelnünk érdemes,hogy az oktatás hány fős csoportokban zajlik. Talán hihetetlennek tűnik,de létezik 8-10 fős csoportos oktatás is.Ha nincs konkrétan odaírva a csoportlétszám maximuma,akkor valószínűleg pont egy ilyen kupont vásároltunk.így ami feleannyiba került az valójában háromszor annyiba került ha a csoportlétszámmal arányosan számolunk. Az oktatás hatásfoka 2 főnél még jó, 3-4 főnél közepes, e felett pedig rendkívül alacsony.szorf_kupon.JPG

A facebook kinyírja a kuponoldalakat

Néhány éve még hatalmas siker volt a kuponoldalak elterjedése és növekedése.Rengeteg kupon webshopot hoztak létre , gombamód szaporodtak el az ilyen vállalkozások. Itt tényleges termelői tevékenység nem folyik,hisz a szolgáltató és vevő közé furakodnak be jelentős jutalékokat lehúzva ,valódi értékteremtő munka nélkül.Szerencsére ma már a facebook közeli tervei között szerepel - vagy már működik is talán,hogy pár kattintással ugyanez megvalósítható még ha nem is ingyen,de semmiképpen sem 30%-os árréssel dolgozva. 
szorf_oktatas_kupon.JPG

Köszönjük Mártának a hozzászólást,érdekesnek találtuk ezért mi is kitettük ide.

Leegyszerűsítettük a kuponozást > szörf oktatás ↑ szörf bérlés ↑ kitesurf oktatás

Nemsokár a a facebook is bevezeti a közvetlen vásárlást az oldaláról, a kuponcégek jövője így nem túl fényes.Ez jó hír a vendékeknek és szolgáltatóknak is,összekötő láncszemre nincs szükség.Pár másodperc alatt bárki hozzájuthat, kódok küldözgetése stb. nem szükséges.Addig is amíg ez rendszer kialakul ,egy még egyszerűbb akciós / kuponos / bónuszos stb. megoldást alkalmazunk : 2 féle egész szezonra kiterjedő állandó akció ,melyekre jelentkezni 1 kattintással nagyjából 20 másodperc alatt lehet : szörf bérlés Siófok közelében : 1500ft , szörf oktatás a Balaton kapujában 1990ft/óra a 2x2 órás 2 fős oktatás esetén. Ezeken kívül még lehetőség van ugyanitt kitesurf oktatás ra is, szintén kedvező áron :3900ft / h a 10 órás tanfolyam esetén. A világbajnok kitesurfös oktatásából 2 percet a CNBC is közvetített :

Bentalvós szörftábor nem lesz, csak bejárós és csak a szeles napokon.