SZÖRF OKTATÁS kupon kuponvilág szörftábor kupon | sup bérlés,sup Balaton

szörf oktatás kupon

szörf oktatás kupon

Szörf oktatás szörf kölcsönzés Balaton

szörf oktatás balaton

2013. július 04. - szörf kupon

A szörf oktatás a Balaton déli partján egyre népszerűbb,amihez az is hozzájárult,hogy idén kedvezményes csomagokat állítottunk össze a szörf vagy kitesurf iránt érdeklődőknek. A szörf oktatás és kitesurf oktatás ideális helyszínét már 2 éve megtaláltuk és a Club Aliga Windsurf Center helyszínéül választottuk,idén pedig sikerült olyan szörf és kitesurf akciókat összeállítanunk ,amelyek közül mindenkinek sikerült kiválasztani a számára legkedvezőbbet. Emellett a szörf kölcsönzési díjaink már alapáron is akciósnak mondhatók,így a szörf oktatás után vagy akár helyett bárki tud önállóan is gyakorolni egész nyáron át az 1km hosszú partszakaszon.

szörf oktatás velencei tó siófok.JPGA  szörf oktatás  kuponok a Club Aliga Windsurf Centerben még szeptemberben is beválthatóak bármely napon és meleg szörfruhát is biztosítunk ! Továbbra is keressük a legjobb szörf kupon ajánlatokat a Velencei tó és Siófok közé eső legjobb szörfös helyeken,legyen az Agárd ,Aliga vagy Kenese mindig kiszűrjük a legkedvezőbb szörf kuponokat...

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfoktataskupon.blog.hu/api/trackback/id/tr15391208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása